REHAU GENEO та REHAU SYNEGО

Німецька компанія REHAU займає лідируючу позицію на ринку виробників пластикових конструкцій не лише в Україні, а й закордоном.  Виготовляється продукція  високої якості, що підтверджена сертифікатами європейського та українського зразка. Компаня постійно втілює інноваційні рішення в життя, тому був створений власний науково-дослідницький інститут полімерів REHAU. Тому в рамках дослідженнь, досвіду та практики було створено одні з найкращих профільних систем для виробництва вікон ПВХ REHAU GENEO  та REHAU SYNEGО. В чому ж вони різняться?

REHAU GENEO має монтажну глибину 86 мм, найвищі показники теплоізоляції , так як наповнення складається з міцного волокнистого матерілу, і армування вже непотрібне, завдяки енергозберігаючому склопакету та матеріалу RAU-FIPRO відповідає найвищим показникам шумоізоляції. Звукоізоляція відсторонить від шуму зовнішнього середовища навіть будівлі, що знаходяться на близьких відстанях від автомагістралей,аеропортів чи залізно дорожніх колій. В REHAU GENEO поєднується  низька ймовірність злому, завдяки протизломній гарнітурі та вишуканий дизайн та достатньо велика кольорова гама.

Тобто, REHAU GENEO – лідер на ринку продажів з можливістю виготовлення конструкцій великих розмірів та вклеювання скла, армування, можливість виконання складних елементів, найвищі показники тепло збереження та звукоізоляції.

Що ж до REHAU SYNEGО – рама має 7 камер, монтажна ширина складає 80 мм. У порівнянні зі звичайними вікнами, теплоізоляційні властивості до 50 % кращі, що значно зекономить тепло у вашому будинку та спокій, завдяки звукоізоляції пластикових вікон REHAU SYNEGО. Інноваційна формула поверхні профілю HDF захищає поверхню профілю, надає сяючого блиску склопакету та є оптимальним при очищені від бруду.

Отож, REHAU SYNEGO має високі показники термо- та звукоізоляції. Значою перевагою даної профільної системи є витримка значних вітрових навантажень, що є ідеальним вирішенням скління заміських котеджів, терас, лоджій.

Компанія Фасад-Пласт пропонує своїм замовникам лише кращі рішення зі скління пентхаузів, коттеджних містечок, приватних будівль в Києві, Вишневому, Боярці, Петрівському, Білогородкі, Тарасовкі, Музичах оскільки є  авторизованим представником компанії REHAU та пропонує саме у нас придбати пластикові віконні конструкції за оптимальною ціною. А якість – ми гарантуємо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.