Як вибрати компанію по склінню тераси, веранди, альтанки.

Якщо ви будуєте приватний будинок для себе, то він обов’язково буде з верандою. Навіть якщо її зараз нема чи не враховано – це питання часу. А от щоб вона була затишною, теплою, але при цьому й панорамною з оглядовими великими вікнами – то тут стає дилема: яку компанію вибрати щоб довірити їй цю роботу. Адже мова йде про виробництво та монтаж віконних конструкцій для альтанок, веранд, лоджій, тераси з урахуванням якості, надійності, обслуговування та з досвідом робіт. Бувають випадки, коли скління проводиться у зимовий період під час холодів та морозів. Такі вікна можуть забезпечити лише гарний естетичний вигляд, але не зберігати тепло, не уникаючи «задувань». Саме тому, щоб уникнути виникнення цих неприємних ситуацій необхідно обирати перевіреного часом та якістю віконну компанію.

В першу чергу при якісному склінні лоджій, терас, балконів та веранд необхідно обирати профільні системи перевіреного виробника. Адже віконні та дверні конструкції з ПВХ – профілю мають зберігати тепло забезпечувати спокій та тишу. Монтаж пластикових віконних конструкцій для веранди відіграє не менш важливу роль в цьому. Адже, якщо вікно вмонтоване не якісно, то наслідки можуть бути різноманітними: щілини, що утворюють «задування»,значні тепловтрати, протікання води в приміщення та різного роду шумові навантаження із зовнішнього середовища, що будуть проникати всередину.

Німецька компанія REHAU гарантує спокій та затишок у вашій оселі за рахунок високо рівня звукоізоляції, так як продукція REHAU на ринку України вже двадцять років успішно розвивається, щоденно збільшуючи кількість споживачіві це доводять численні незалежні дослідження, сертифікати європейського та українського зразків підтверджують високу якість даної продукції.

Якщо дме на місцях стику віконної рами з відкосами чи там, де підвіконня, – це свідчить про неякісний монтаж відкосів. Якщо дме саме з відкосів, то причина тому – руйнування монтажного шва, або ж вони не до кінця утеплені чи підвіконня встановлені не герметично. Герметизація монтажних швів, що виконана не якісно, тягне за собою скупчення води в водовідливному жолобі, а також протікання її в приміщення.

Віконна рама, її прогинання чи скошення, нахил – гарантують продування і появу на відкосах цвілі, що з роками переростає у грибок та може нести загрозу вашому здоров`ю та вашої сім`ї. Адже цвіль у квартирі – це завжди неприємність, якої не так легко позбутись.

Отож, не якісно виконаний монтаж може позбавити технічних характеристик навіть вікно найвищої якості, так як ПВХ – конструкції ставлять не менше як на 10 років. Для того, щоб виправити недоліки минулого монтажу потрібно буде витратити велику кількість коштів, адже існує безліч випадків, коли необхідно переустановлювати пластикові конструкції.

Приміські зони побудови таунхаусів, котеджів та будинків вимагають високу звукоізоляцію, особливо якщо будівля знаходиться біля автомагістралей. Саме тому технічні характеристики REHAU збережуть спокій та затишок у вашій оселі(висока звукоізоляція, підтверджена багатьма дослідженнями). Зламобезпека класу RC 3, що означає покращений захист проти складного інструменту також є немаловажливою складовою високоякісного вікна, що прослужить роками.

Компанія ТОВ «Фасад-Пласт» займається склінням терас, верадн та альтанок не один рік в Києві та області та є офіційним авторизованим представником  німецької компанії REHAU, а це гарантує вам високу якість вікон дверей балконів та іншої ПВХ конструкції  що виготовляється з оригінального профілю, фурнітури, склопакетів та надасть  індивідуальний підхід до кожного замовлення.

Ми знаходимось в районі Окружної дороги Києва, с. Білогородка та с. Хотів. Наші менеджери завжди раді допомогти у виборі продукції, що багато  років на ринку України займає лідируючі позиції.