Якісні пластикові двері бувають, Rehau цьому доказ.

Двері пластикові  набирають велику популярність. Перш за все через свою якість, практичність, вони досить різноманітні і підходять для любого виду приміщення. Такі двері можна робити любих видів, розмірів та не прив’язуватись до стандартних розмірів пройму, інакше його прийдеться розширювати власноруч, що не зовсім зручно коли щойно зроблений ремонт в квартирі. До того ж якісні двері пвх від таких торгових марок як Фасад-Пласт, досить надійні та міцні в використанні, про що вже доведено часом. Адже Фасад-Пласт використовує для виробництва дверей якісні склопакети, німецьку профільну систему Rehau, та високо якісну надійну фурнітуру WinkHaus, Fuhr, GU, Maco. Також важливим фактором є те, що коли замовник купує двері Рехау в компанії Фасад-Пласт, компанія пропонує додаткову послугу із встановлення дверей у вашому будинку чи квартирі, також є можливість замовити теплий монтаж вікон дверей пластикових по нормам ДСТУ щоб загерметизувати шви. Це впливає на їх якість та строк служби щоб менше псуватись при сонячному світлі, не пропускати вологу та холод через піну. Також наша компанія сертифікована німецькою компанією REHAU, а це свідчить що споживач може замовити у нас якісну продукцію з оригінального профілю рехау, та встановлену сертифікованими монтажниками Rehau, що збільшує якість та гарантію на строк експлуатації дверей.

Для того, щоб замовник орієнтувався в типах дверей пластикових Рухау, адже їх є багато видів з різними ціновими категоріями, ми надамо основні типи та відмінності таких дверей.

  • 1. Най простіші двері з профілю Rehau, це балконні двері, що виробляються їз віконного 3х чи 5ти камерного профілю Euro 60 Ecosol чи Euro 70, вони мають внизу 24ту чи 32гу сендвіч панель, у верхній частині встановлюють склопакет однокамерний 24й чи двукамерний 32й. Відкриття таких дверей відбувається в середину приміщення, ручка віконна тільки з середини приміщення, з вулиці встановлюють балконну ручку курильщика – ракушку, та балконну защілку для фіксування дверей в закритому положенні. Такі двері відкриваються та закриваються лише з середини будівлі, відкриття стулки також в середину приміщення, замків вони не мають, і використовуються в купі з вікном як балконний блок. Фурнітурв тут використовується віконна, тобто на відкриття та відкидання стулки.
  • 2. Двері із замком для відкривання та закривання дверей як їз зовні, так і з середини, але при відкритті дверей в середину приміщення. Ширина прфілю Rehau Z – 74мм пов’язана із встановленням замка, бо в віконну стулку замок не стане, як в балконних дверях. Тому для цієї функції прийшлось розширювати стулку. Але в ній штапіки кріплення склопакетів знаходяться з середини приміщення, і тому такі двері повинні відкриватись в середину також. Іноді їх міняють тип відкривання на вулицю, але штапіки ззовні дуже легко від’єднуються і в приміщення дуже легко можна потрапити. Фасад-Пласт в цьому випадку відповідальність на таку конструкцію покладає на замовника, оскільки такі двері дешевші за двері з Т стулкою.
  • 3. Наступна категорія дверей – це офісні двері Рехау із Т – 94ю стулкою. Їх особливість в тому, що вони вікриваються на зовнішню частину приміцення, штапіки знаходяться із середини, комплектуються замком – рейкою 5ти запорною, та петлями накладними підсиленими. Такі двері ставлять в офісах в середині приміщення, додатково комплектують доводчиками, наприклад Geze 1000, офісною ручкою – дугою, армування при цьому лишається таким як і в балконних дверях – 1,5мм, але такі двері і відчиняються на зовнішню сторону, і більш надійними є в користуванні.
  • 4. Най надійніші пластикові двері REHAU що пропонує наша компанія Фасад-Пласт – це двері вхідної групи зі стулкою Т – 118мм. Це самі надійні двері що можна виготовити в профілі Рехау, але різними системами, як Euro 60 Ecosol, Euro 70, Sinego, Geneo… Їх особливість в тому, що висота стулки має 118мм, а це дає змогу використовувати не лише замок – рейку для зачинення на ключ, але і для використання більш сильнішого закільцованого армування їз товщиною металлу 2мм мінімум. По кутам в місцях зварювання такі двері комплектуються металевими кутами – копитами, це робить їх ще більше сильнішими, надійнішими та витривалішими.

Купуючи такі двері REHAU в компанії Фасад-Пласт, споживач отримує не лише якісний товар, але і гарантію монтажу на довгі роки експлуатації. Додатково про замовлення можна взнати за цим посиланням. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.