Вікна Rehau Geneo

Компанія REHAU виготовляє та постачає продукцію виключно з власних заводів в Європі (Німеччина, м. Віттмунд; Польща, м. Шрем). Висока якість та оптимальна ціна, широкий спектр виробу профільних систем та фурнітури, кольорової гами, скління великих об`єктів, індивідуальний підхід до кожного замовлення – саме таки чином компанія REHAU представлена на європейському ринку споживача. В Україні існує ряд авторизованих представників «REHAU» , що представляють продукцію даної торгової марки. Отже, якісні вікна Rehau Geneo ви можете придбати саме в них.
Високий рівень звукоізоляції, шумоізоляції,третій клас противзлому та теплозбереження робить ще більш конкуруючим на ринку продукції профільні системи REHAU. Якість даної продукції перевірена роками у багатьох країнах світу.
Коефіцієт теплопередачі – R дозволяє оцінити рівень теплоізоляції вікна. Чим вищий цей показник, тим краща теплоізоляція. Цей показник залежить від профільної системи, що ви обираєте.
Компанія Фасад-Пласт є авторизованим партнером компанії REHAU. Менеджери компанії завжди оголошують та вираховують коефіцієнт теплопередачі, підбираючи індивідуально профільну систему та склопакет для кожного клієнта.
REHAU GENEО – інноваційна розробка, виготовлена з волокнистого матеріалу RAU-FIPRO, це перше застосування даного матеріалу у віконних конструкціях. Завдяки RAU-FIPRO профіль є міцним і також, порівнюючи його зі звичайним,в якому всередині монтується металевий підсилювач, у REHAU GENEО немає необхідності у армуванні.
Високий коефіцієнт теплопередачі дає можливість заощадити кошти на обігріві приміщення і уже не буде проблеми у постійній підтримці тепла в оселі додатковими джерелами обігріву, що коштують чимало. Склопакет необхідно обирати двохкамерний з енергозберігаючим склом, наповненням інертним газом та товщиною скла.
Євромонтаж є ефективним допоміжним складником зберігання тепла у будинку. Якісно виконаний теплий монтаж, утеплення зовнішнє та внутрішнє дозволить завжди бути у теплі, поєднуючи це з віконними конструкціями , які мають коефіцієнт теплопередачі більше 0,77 є найоптимальнішим рішенням скління будь-якої будівлі. Витративши кошти один раз ви забезпечуєте собі тепло, затишок та спокій на довгі роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.