Виробництво складних пластикових вікон, дверей, балконів в Києві та області.

При воробництві вікон та дверей використовіють технології як для стандартних конструкцій, так і для складних, таких як: арочні вікна, трапіції, багатокутові вікна, та конструкції великих розмірів. Створення складних пластикових конструкцій потребує наявність високоякісного матеріалу у профільних системах. Для створення аркових конструкцій вікон Rehau до 130 градусів йде нагрівання основи для вигину профілю під арку. Існує два методи вигину: сухе та вологе.  Мінімальний радіус має бути не менше ніж у 5 разів більшим висоти профіля. Створення складних конструкцій можливе також з діапазоном від 30 до 180 градусів куту вигину. Якщо ж це середньо підвісні вікна, то фурнітура має бути високої якості, так само як і петлі, що встановлюються для поворотних вікон.

Двері «гармошка»  та розсувні системи є зручнішими у використані, ніж конструкції з класичним відкриванням. «Гармошка» зберігає простір, є компактною та підходить як один з варіантів для розділення простору у невеликій квартирі, так і для скління лоджій, терас, літніх площ заміських будинків чи таунхаусів. Але недолік їх в тому, що вони не настільки герметичні як відкривні двері. Розсувні, слайдові  системи є практичними у склінні великих площ, ідеально підходять для скління французьких балконів, лоджій,терас. «Гармошка», розсувні, слайдові системи є не лише практичними у використанні, вони також мають велику кількість кольорів, типів ламінації. Це буде не лише окрасою вашої оселі, обравши правильну профільну систему, дані пластикові конструкції будуть зберігати тепло всередині приміщення.

Рехау постійно займається вдосконаленням своєї продукції, новинкою стала профільна система Synego. Технічні характеристики полягають у високих показниках енергозбереження, теплоізоляції, шумоізоляції, що відповідає показникам комфорту та зменшення кількості звукових потоків із зовнішнього середовища для складних вікон. Дизайн, кольорова гама в REHAU Synego представляє вам широкий спектр вибору. Монтажна ширина складає 80 мм, 7-ми камерний профіль, та наявна камера для армування. Надійні та якісні вікна будь якої складності цього бренду можна придбати у компанії «Фасад-Пласт», що є авторизованим торговим партнером Rehau.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.