Секційні ворота в Києві: купити оптом.

Секційні ворота в Києві, або гаражні ворота  широко використовуються при будівництві котеджів ,таунхаусів, заміських приватних гаражів та зон паркування автомобілів.

Перевагою таких воріт є зручність та практичність у використанні, автоматичне та дистанційне керування, надійність на довгі роки, теплоізоляція та герметизація,великий вибір кольорової гами та видів панелей, товщина сендвіч-панелі (40-45 мм). Несприятливі погодні умови ,навіть у період морозів не впливають на роботу гаражних воріт.

Секційні ворота можна установити в Києві та області у будь-який гараж за рахунок максимально можливих розмірів (висота*ширина). Конструкції таких воріт являють собою з`єднані між собою петлями секції, які переміщаються по направляючим шинам, прикріпленим до країв отвору і заведені під стелю гаражу. Таким чином,у відкритому стані ворота займають набагато менше місця,ніж стандартні металеві ворота. А при попаданні в секції певної перешкоди, автоматично зупиняють їх рух, тобто це надійний захист від защемлення пальців чи пошкодження автомобіля.

Міцність секційних воріт в Києві характеризує панель, яка виготовлена із сталевої стрічки товщиною 0,4 мм. Покриття володіє антикорозійним властивостями, які з часом не втрачають своїх характеристик.

Важливою складовою є торсіонні пружини та їх кріплення, існують види гаражних воріт з низьким, стандартним та високим типом монтажу.

Ми рекомендуємо обирати секційні ворота в компанії Фасад-Пласт, тут гарантують не лише високу якість продукції, а й установку у найкращому виконанні. Це поєднання оптимальної ціни та високої якості, яка прослужить Вам роками. Завжди чекаємо на Вас та готові проконсультувати у всіх питаннях, що стосуються не лише ціни секційних гаражних воріт, а й автоматики до них.