bgr

оригінальна якість REHAU
комплектуючі лише з країн ЄС

гарантія 7 років

безкоштовна доставка

акційна ціна при
замовленні через сайт

-акційний
подарунок

bgr

ОТРИМАЙТЕ КОМПЕНСАЦІЮ             
ЗА ДЕРЖАВНОЮ ПРОГРАМОЮ

35%

bgr

Відео поставок та монтажу пластикових вікон REHAU

Поставка вікон REHAU з Киева до США від ФАСАД-ПЛАСТ

Ми отримали замовлення по виготовленню та поставки вікон Rehau, дверей вхідних, зсувної системи в США з Києва, Україна. Всього 22 конструкції. До того ж замовнику необхідно було виготовити металеву піраміду для їх перевезення. У відео коротко показали деталі пов’язані з цим замовленням: перевірка якості, комплектація, організація, тощо. Звісно у відео зображена не вся інформація що до цього замовлення, тому якщо виникнуть питання, ми з радістю дамо відповідь на них. Приємного перегляду.

Складності при склінні будинків, котеджів, дуплексів, …

Монтаж вікон при будівництві котеджів, має свої особливості та складності. На прикладі одної з таких установок зроблено це відео. Ми показали з якими складностями зустрічаються монтажники вікон при будівництві пентхаусів, дуплексів, коттеджів. Але усі ці складнощі ми проходимо в будь якому випадку. Тому замовники вікон Rehau що користуються послугами ТОВ “Фасад-Пласт” можуть бути впевненими в якості їх робіт.

Монтаж при склінні багаторівневими вікнами Rehau

Монтаж металопластикових вікон Rehau EURO 70, ламінація Quarzgrau (сірий кварц). Енерго склопакет формула 4-14Аr-4-14Ar-4E. Все про пластиковые окна Rehau, двери, оконные технологии, раздвижные системы… Интересное и познавательное видео для тех, кто хочет узнать больше про окна Rehau. Работы Фасад-Пласт по остеклению домов, квартир, балконов, веранд, терасс.

Монтаж вікон в котеджному містечку с. Гатне

Особливості монтажу вікон при будівництві Таунхаусу в Київській області, с. Гатне. Як це й заведено, при будівництві будинків, котеджів, таунхаусів на території завжди багнюка, поганий під*їзд до будинку, часто нема сходів для підйому на другий поверх вікон, і як часто буває, пропадає навіть світло. Але монтажники ООО “Фасад-Пласт” як завжди знаходять вихід із скрутних ситуацій та роблять свою роботу якісно і в строк. Один із таких об’єктів які склила вікнами Rehau наша організація в 2020 році восени був об’экт у с. Гатне, Київської області. Усі роботи по склінню таунхаусу проведені були якісно і в строк

Вартість скління дуплексів, таунхаузів, котеджів, …

Ціни ТОВ “Фасад-Пласт” на монтаж вікон пластиковихзамір вікон ПВХ, послуги з монтажу, регулювання, додаткових послуг для замовлення пластикових вікон, балконів, дверей, похило-зсувних систем та ін. залежно від різних факторів. Вона може збільшуватися, якщо відстань або кількість послуг замала і відсутня економічна ефективність. Можуть ціни і бути меншими, якщо замовлення на скління будинку перевищує 5 конструкцій, то замір вікон – безкоштовний. Тому всі ціни мають узгоджуватися з менеджерами.