bgr

оригінальна якість REHAU
комплектуючі лише з країн ЄС

гарантія 7 років

безкоштовна доставка

акційна ціна при
замовленні через сайт

-акційний
подарунок

bgr

ОТРИМАЙТЕ КОМПЕНСАЦІЮ             
ЗА ДЕРЖАВНОЮ ПРОГРАМОЮ

35%

bgr

Розсувні двері REHAU: естетика і надійність в вашому домі

 

 

 

 

 

Якщо ви проживаєте в приватному будинку, то вже давно поставили собі металопластикові вікна. Але приватний будинок передбачає також і додаткові виходи у двір. І вам, і вашим гостям захочеться вити до басейну або тераси. То чи не краще зробити двері, що ведуть на вулицю красивими і стильними? Саме такими і є сьогодні розсувні, або роздвижні, двері REHAU.

Вони можуть використовуватися не тільки в приватних малогабаритних будинках, але і в квартирах. Наприклад, багато хто встановлює такі двері на балкон. Вони роблять простір в квартирі візуально більшим. Також зараз популярні в Києві стали пентхаузи. А в них – зимовий сад. Тому установка розсувних дверей на вході в зимовий сад – це ознака того, що ви стежите за модними тенденціями.

Розсувні двері REHAU: особливості конструкції

Як і вся продукція цієї німецької компанії, розсувні двері ПВХ виготовляється з міцного пластикового матеріалу, який може прослужити вам довгий час. У таких дверях використовується фурнітура високої якості, яка і забезпечує дверям плавний рух. Якість фурнітури також впливає і те, як щільно буде прилягати одне до одного дверні стулки.

Встановлюючи в квартирі або офісі розсувні пластикові двері, ви тим самим зменшуєте тепловтрати приміщення. Тому що в конструкції дверей вже впроваджені якісний ущільнювач. Але якщо ви боїтеся, що такі двері зовсім не дозволятимуть повітрю циркулювати, то ви помиляєтеся. Адже тут передбачені і канали для щілинного провітрювання. Так що мікроклімат в приміщенні буде завжди комфортним.

У деяких видах пластикових дверей відсутні горизонтальні поперечини. Не варто цього лякатися. Адже фахівці компанії REHAU вже все передбачили. Прибравши горизонтальні поперечини, вони не зменшили міцність і надійність дверей, а лише привнесли нотку естетики. Багато покупців розсувних дверей Рехау вже встигли оцінити таке нововведення.

Сьогодні в Україні можна замовити пластикові двері саме тих розмірів, які потрібні суто вам. Та й забудовники зараз дуже часто використовують як раз розсувні вхідні двері ПВХ для додання будинкам оригінального зовнішнього вигляду. Плюс до всього, такі двері мають жорсткий каркас і, відповідно, більш стійкі до механічних навантажень.

Переваги і принципи роботи зсувних дверей

Для деяких покупців, які збираються купити розсувні двері ПВХ, незрозумілий принцип роботи таких дверей. Розповімо про це докладніше. Насправді, все дуже просто: потрібно всього лише повернути ручку двері на 180 градусів і відкотити двері по спеціальних рейках. Точно також двері закриваються.

Двері мають м’який хід, і користуватися ними можуть усі члени родини. Установка таких дверей здійснюється фахівцями, щоб не було перекосів, і двері рухалися плавно.

Всі розсувні двері з ПВХ профілю мають ряд переваг перед звичайними вхідними дверима:

  • вони універсальні в застосуванні;
  • забезпечує теплоізоляцію в приміщенні;
  • вивільняють в квартирі або будинку додатковий простір;
  • має гарний зовнішній вигляд.

Якщо вирішили придбати зсувні двері REHAU, то ви можете не турбуватися про безпеку вашого будинку. Зараз в Києві спостерігається зростання злочинності, але ваші двері послужать хорошим захистом від зловмисників. Адже в конструкції дверей вже вмонтовані якісні запори. А для більшої впевненості таких дверей можна оснастити і додаткові системи від злому.

Фахівці нашої компанії завжди підійдуть з розумінням до кожного клієнти. Адже зсувні двері ПВХ купуються надовго. Тому і розрахунок ціни для кожного клієнта розраховується індивідуально. Зараз існує кілька систем розсувних дверей: GENEO, SYNEGO, Brillant-Design, Euro 70, Euro 60 Ecosol. І у кожної свої переваги. Тому краще проконсультуватися у фахівців Фасад – Пласт , ніж потім шкодувати про неправильний вибір дверей.

Міжкімнатні та балконні розсувні двері

Розсувні двері встановлюють не тільки в приватних будинках або в офісах великих компаній. Сьогодні стало модно встановлювати такі двері і в квартирах. Адже якщо звичайні двері відкривається усередину або назовні, то розсувні балконні двері переміщаються тільки в одній площині. Встановивши такі двері на балкон, провівши попередні роботи, ви отримуєте не тільки стильний вигляд, але і додатковий простір.

Вартість зсувних дверей в Києві різна. Все залежить від того, якої площі ви хочете конструкцію. Адже розмір дверей розраховує виходячи з того, якої висоти стелі у вашій квартирі. Чим вище стеля, тим красивіше буде вид в квартирі, але і ціна дверей може збільшитися.

Що можна сказати про міжкімнатні розсувні дверях ПВХ? Як і балконні або зовнішні, вони покликані лише облагородити приміщення. Адже зовнішній вигляд таких дверей гармонійно вписується в будь-якій квартирі. Міжкімнатні пластикові двері, до того ж, мають підвищену звукоізоляцію. Так що ви зможете насолоджуватися тишею, навіть якщо в сусідній кімнаті шумлять діти.

Підійдуть міжкімнатні пластикові двері і для офісних приміщень. Адже приймаючи у себе партнерів, ви можете продемонструвати їм той факт, що ваша компанія не економить на комфорті для своїх співробітників. І, знову таки, звукоізоляція таких дверей дозволяє проводити суто конфіденційні переговори.

Чи варто розсувні двері ПВХ та ціна, яку ви заплатили? Відповідь може бути тільки одним: звичайно, так. Всі перераховані вище переваги таких дверей можна ще доповнити тим фактором, що до таких дверей можна легко встановити спеціальні датчики, які будуть сповіщати вас про незаконне вторгнення в будинок або офіс. Ну а якщо ви хочете зробити двері оригінального забарвлення, то до ваших послуг ламінування і фарбування дверей по кольоровій палітрі RAL. А спеціальна конструкція порогів, в якій ні кутів, ні сходинок, допоможе уникнути травм (виготовлено відповідно до стандарту DIN 18040). Одним словом, такі двері створені для того, щоб надійно і довго служити людям.

Детальна консультація

Ознайомитися з усім асортиментом продукції Ви можете зв'язавшись з нашим менеджером.

НАШІ РАБОТИ