bgr

оригінальна якість REHAU
комплектуючі лише з країн ЄС

гарантія 7 років

безкоштовна доставка

акційна ціна при
замовленні через сайт

-акційний
подарунок

bgr

ОТРИМАЙТЕ КОМПЕНСАЦІЮ             
ЗА ДЕРЖАВНОЮ ПРОГРАМОЮ

35%

bgr

Види балконних дверей

Балконні двері – це вихід на балкон, який знаходиться у всіх будинках. Вони повинні бути і теплими, і надійними, компактними, стильними, одним словом – сучасними. Адже після скління балконів, питання балконних дверей стоїть наступним по порядку. Іноді балконні двері встановлюють під час скління балкона. Але це буває рідше. У нашій практиці скління балконів в Вишневому, Боярці, Білогородці, Чабанах, Глевасі, … балконні двері завжди встановлюються після балконів. Чому так? З однієї причини: балконні двері бувають кілька різних видів, так само як і самих дверей Rehau.

Стандартні балконні двері

Це балконні двері звичайні, що виготовляються з віконних профільних систем Рехау. Такі двері мають особливість – вони відкриваються всередину, ручка віконна з одного боку, замку немає, двері балконні, як і вікна пластикові, мають поворотно – відкидний механізм відкривання. Такі балконні двері часто встановлюють разом з пластиковим вікном, частіше глухим – не відкривати. Дуже часто, балконні двері роблять з трьох камерного профілю, так як балкон пластиковий не пропускає холод. Але ми, Фасад-Пласт, рекомендуємо не заощаджувати, а встановлювати балконні двері з 5-ти камерного профілю Rehau Euro70, який має товщину 70мм. Різниця в ціні буде незначною, але втрата тепла набагато менше ніж в Rehau Ecosol 60.

Зсувні балконні двері

Для економії простору в приміщенні, особливо при виході на балкон, дуже часто використовують похило зсувні балконні двері. Вони не тільки компактні і теплі, зсувні балконні двері мають престижний і гідний вигляд, який дуже красиво поєднується з будь-яким типом приміщення і підкреслює красу. Особливість таких зсувних балконних дверей полягає в тому, що у них є багато різних типів управління, що допомагає замовнику з легкістю управляти такими дверима. На приклад: стандартне управління – фурнітура таких вікон розрахована на звичайне управління дверима – з кожним поворотом ручки необхідно докладати зусилля для для їх відкриття, і зрушення в бік. Напівавтоматичне управління – дозволяє не до кінця закривати зсувні двері, і автоматичні – з такими дверима може впорається лажі дитина, адже вони і розраховані щоб закривати і відкривати такі двері можна було з легкістю і комфортом.

Балконні двері з замком

Такі двері встановлюють на великих балконах, балконних переходах з різних рівнів, вихід на балконні терасу або лоджію. У таких балконних дверях використовується двостороння ручка, замок нажимной з циліндром, і від виду дверної стулки – відкривання в середину або на вулицю. Хоч вони і не є балконними в прямому сенсі, адже це вхідні двері або офісні, але вони при виході на балкон теж грають роль як надійні, елегантні і просто симпатичні двері. І хоч дуже часто їх роблять з сендвіч перегородкою внизу, останнім часом модно ставити на балкон двері без перегородки, повністю скляні. Але при цьому, для безпеки потрібно враховувати фортеця склопакетів – триплекс або скло товщиною 8 мм.

Кольорові балконні двері

Такі балконні двері роблять ваш будинок, квартиру, приміщення ще гарніше, витонченіше і привабливіше. Їх кольору можна вибрати з тієї ж розкладці що і кольорові вікна. Адже технологія ламінування і фарбування така ж, як і в вікнах. Надійність таких балконних дверей по збереженню квітів теж досить висока, але ціна вище від неламіновані. Варто зауважити що ламінація двостороння проводиться на самому заводі Рехау, профіль при цьому береться тонованим під колір ламінації. Такий профіль ще називають “ламінованим в масі”. А односторонню, зовнішню або внутрішню, підприємство виробник виробляє окремо, самостійно. І тому терміни виробництва дверей під дерево з двосторонньою ламінацією менше, ніж з однобічною.

Наша порада, як авторизованого торгового партнера Рехау, краще не економити, а замовити балконні двері їх профільної системи Rehau Euro70 ламінованим під Дуб Золотий, або з іншого ламінування, але з двох сторін – в масі.