bgr

оригінальна якість REHAU
комплектуючі лише з країн ЄС

гарантія 7 років

безкоштовна доставка

акційна ціна при
замовленні через сайт

-акційний
подарунок

bgr

ОТРИМАЙТЕ КОМПЕНСАЦІЮ             
ЗА ДЕРЖАВНОЮ ПРОГРАМОЮ

35%

bgr

Фурнітура на пластикові вікна Rehau

Не для кого не секрет, що пластикові вікна для надійної роботи повинні бути обладнанні якісною віконною фурнітурою. Кожен замовник вікон в Києві та в Україні, коли купує вікно, цікавиться цим питанням, якої марки вона буде, які властивості виконує, як легко та зручно повертатиметься ручка в вікні. Але це ще не всі пізнання про віконну фурнітуру. Адже від цього залежить і те, як вікна будуть відкриватись, чи не будуть взимку пропускати холодне повітря в квартиру чи будинок, чи довго вона буде працювати. Саме тому необхідно мати мінімальні зання про віконну фурнітуру.

Самим популярним брендом на сьогодні є віконна фурнітура Масо (Мако) австрійського виробництва. Вона досить розповсюджена і займає лідируючі позиції на ринку України та Києва і Київської області. Основною перевагою тут є надійність, легкість в користуванні та додатковий момент прижиму в нижній петлі. Окрім  турецької віконної фурнітури Vorne (Ворн) нема ніде. Цей прижим допомагає більш щільніше притискатись стулці до рами вікна, особливо в вікнах з дешевого пластику, або при не якісному виробництву вікна.

Все більшої популярності серед професіоналів віконного ринку та споживачів сьогодні набуває віконна фурнітура торгової марки Wink Haus. Це німецька компанія що працює на світовому ринку більше 160 років, якість якої знана у всьому світі, має потужний арсенал виробничих потужностей, ринок збуту тільки в Європі складає близько 40%, і тепер українському споживачеві надається можливість насолодитись німецькою якістю в своїх вікнах з допомогою нашої компанії Фасад-Пласт. Адже ми надаємо перевагу саме цій фурнітурі своїй продукції. Тут є і комфортне, плавне та «м’яке» повертання віконної ручки, різні режими повертання, відкидання стулки, зимове провітрювання, особливу увагу варто приділити протизламним зацепам від грабіжників та злодіїв. В базову комплектацію віконної фурнітури Вінк Хауз Актив Пілот (Aktiv Pilot) входить дві протизламні отвєтки що роблять ваші вікна ще більш міцними та надійними. Щоб повністю зробити вікно протизламним, необхідно замовити в ТОВ ФасадПласт встановлення 8 відвіток, по 2 на сторону, і тоді вікна стануть ще більш надійними та теплими.

Для бюджетних організацій, державних установ, соціальних закладах де хочуть зекономити гроші, можна встановити віконну фурнітуру економ варіантпро пілот (Pro Pilot). Вона не така комфортна але не менш надійна, і виконує багато додаткових функцій з поворотно-відкидним механізмом.

Також для того, щоб зекономити кошти на покупку вікон пластикових в Києві, ми пропонуємо віконну фурнітуру українського виробника Axor, що працює по ліцензії німецької компанії Roto. Вона хоч і не давно працює на ринку, але завоювала симпатію до себе своєю якістю та ціною.

В будь якому випадку менеджери Фасад Пласт допоможуть вам вибрати вікна, двері, балкони саме з надійною, якісною і не дорогою фурнітурою що задовольнить усі ваші потреби.


Передзвоніть мені

Для більш детальної інформації, зв'яжіться з нашим менеджером для консультації

Залишити заявку для консультації