Особливості монтажу вікон при будівництві Таунхаусів

Один із таких видів скління Таунхаусів ми проводили в осени 2020 року. Це був об’єкт у Київській області, с. Гатне, де ми проводили установку кольоровими вікнами Rahau. На території нових побудов що межать із таким районом Києва як Теремки.

Будівництво взагалі – це специфічна справа, адже там увесь час бруд, поганий під*їзд, велика імовірність відключення світла, тощо. От і в цей раз нам знову “підфортило” – пішов дощ. Автівка з вікнами не змогла під*їхати поближче до таунхаусу щоб монтажникам можна було б розвантажитися перед самим будинком. От і прийшлося їм носити самотужки віконня блоки аж 200 метрів до будинку. А це все не лише час а й сили, які витрачаються марно.

Особливості скління таунхаусів.

Отже, хлопці попереносили вікна і двері, а їх там не один десяток, і тут уже не до роботи. Адже втома бере своє. Тому і прийшлося їм збиратися до дому, щоб завтра з новими силами продовжити установку вікон Rehau в Таунхаусі.

Наступного дня, удосвіта, віконні монтажники виїхали на установку вікон як найшвидше щоб наздогнати втрачений час від носіння віконних конструкцій. Але їх знову чекав сюрприз: світло по всьому селі було відімкнуте і вони не змогли приступити до роботи вчасно, як планували.

Через декілька годин постачання електроенергії відновилося і робота закипіла. На щастя, до вечора обійщлося без “сюрпризів”, але час було втрачено і монтажники не змогли виконати усі заплановані роботи. Тому прийшлося знову наздоганяти час.

Уже на третій деньвікна були повністю встановлені і запінені. Але треба було ще встановити відливи та козирьки, оскільки фасадчики закінчували свою роботу. До того ж в любий момент могли піти дощі і фасад міг бути “залатим”.

Але наступного дня сталася ще гарша ситуація: пішов не просто дощ, а дощ із морозом. Усі стіни, земля, уся поверхня стали крижані, і робити таку роботу, установку відливів, було вкрай небезпечно. Але замовник просив щоб робота була закічнена сьогодні і, вона була закінчена.

Прийшлося працювати не лише шурупокрутом, а й сокирою та зубилом – щоб збивати лід. Правда це забрало у нас іще одинь лишній день.

В результаті, хоч це було не із-за нашої провини, об*єкт було здано на два дні пізніше. Замість трьох днів, монтажникам прийшлося працювати п*ять днів. Але, замовник був дуже задоволений, адже таку роботу, особливо її ризиковану частину з монтажу підвіконнь, навряд чи хтось їм зробив. Але, та то ми і Фасад-Пласт, що беремося за любу роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.