Німецька якість вікон Рехау

Німецька компанія REHAU виготовляє віконні та фасадні профільні системи, та знаходиться в лідерах на ринку європейської продукції за якістю та екологічністю. На ринку України також в числі перших. Лідерство завоювала дана компанія через інноваційні впровадження, що постійно проходять тестування та контроль. Профільні системи затвердженні сертифікатами якості європейського та українського зразка. Це не всі причини популярності у якісних вікон Рехау.

В Україні існують авторизовані партнери компанії REHAU, які контролюють роботу своїх українських авторизованих партнерів, АП Рехау, сертифікують їх, для того, щоб кожен мав змогу придбати пластикові вікна високої якості та відрізнити від компаній, що видають продукцію інших компаній за вікна REHAU. Компанія Фасад-Пласт є одним з авторизованих партнерів REHAU в Києві та області та представляє лише високоякісну продукцію за оптимальною ціною. 

 Так як REHAU постійно займається вдосконаленням своєї продукції, новинкою, що користується надзвичайною популярністю, стала профільна система Synego. Вона поєднує в собі енергозбереження, теплоізоляцію, шумоізоляцію, що відповідає показникам комфорту та зменшення кількості звукових потоків із зовнішнього середовища. Дизайн, кольорова гама – на цьому REHAU Synego представляє вам широкий спектр вибору. Монтажна ширина складає 80 мм, 7-ми камерний віконний профіль та, наявна камера для армування.

Інноваційна система профілю дозволяє залишатись вікнам чистими тривалий час, адже важливим є пило- шумо та вологозахист . Варто підмітити, що REHAU дозволяє використовувати  фурнітуру лише високої якості перевірених компаній та, ретельний внутрішній контроль за виробництвом вікон авторизованих партнерів, АП Рехау.

Значна кількість конкурентних профільних систем поступається по міцності даній, адже вона виконана по найвищим технологічним показникам, вона краще витримує вітрові навантаження та власну масу. Не має значення, в громадському місці чи на приватному секторі встановлено вікно, адже фізичні навантаження різного типу також не є проблемою.

Саме тому Фасад-Пласт рекомендує REHAU Synego для жителів міст Боярка, Вишневе, Білогородка, Борщагівка Петропавлівська та Софіївська, Петрівське, Крюківщина, Гатне, Чабани, Глеваха та інші, адже висока якість пластикових вікон в майбутньому прослужить вам роками. Наші менеджери з радістю нададуть вам якісну інформацію та, підберуть саме ту віконну систему, яка задовільнить усі ваші потреби

 

якість вікон Рехау

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.