Захист будинку – починається з ролет захисних.

В Києві досить модно та престижно устанавлювати рольставні захисні, що використовуються для захисту приміщення від злому, несприятливих погодних умов, надмірної кількості шуму, потрапляння пилі, холоду, світла. Монтуються вони у віконні, дверні та гаражні отвори, або шляхом накладного монтажу на стіни. По зовнішньому вигляду схожі з деякими видами жалюзі, різниця у призначенні та технічних характеристиках — захист для віконних та дверних пластикових конструкцій, офісних приміщень, магазинів від розбиття склопакету та злому. В будинку застосовується на балконні блоки, лоджії, мансардні вікна, кухонні, спальні, коридорні віконні конструкції.
Це ідеальне рішення для тих, кому хочеться поєднати захист будинку, стиль, та тепло збереження, адже в них використовуються широкий вибір кольорів, форми та розміру, що підійде під будь-який сучасний інтер`єр. Також є можливість по додатковим вимогам ( підвищена теплоізоляція чи щільність) обирати найнеобхідніший варіант ролетів. Тобто вони служать не лише для захисту будинку від злому, а є й естетично гарним по вигляду. Можливість встановлення ролетів існує як ззовні, так і з середини приміщення. Зовнішні захисні ролети встановлюються в більшості на магазини, офіси, гаражні приміщення. Різняться вони також і по типу приводу, ручний або ж автоматика (можливість дистанційного управління). Якість дистанційного управління залежить від марки електро приводу: одні із надійних на ринку вважаються Alutex, Came, але й б’юджетні марки, такі як AnMotors, заслуговують на увагу.
Гаражні ролетні ворота відрізняються від захисних ролетів тим, що вони зроблені з ширших і міцніших профілів – ламелей. Вони ідеально підходять для таких об’єктів, як приватні гаражі, торговельні центри, торгово-розважальні комплекси, виробничі та складські приміщення.
Ми, компанія Фасад-Пласт, пропонуємо вам широкий вибір ролетних захисних систем, гаражних ролетних воріт лише від перевіреного часом та якістю виробника, Alutex. Отримати консультацію та виконати замовлення можна у наших менеджерів. Чекаємо на Вас.