Бережіть тепло…Енергозберігаючий склопакет.

Склопакет – це світло – прозора конструкція з двох і більше шибок , склеєних між собою та розмежованих повітряними камерами. Листи скла скріплені за допомогою металевої або пластикової дистанційної рамки, та розділені нею на певні дистанції.
Сучасний склопакет пройшов довгий час вдосконалення для того, щоб забезпечити високий рівень теплозбереження для пластикового вікна. Енергозберігаюче або так зване і – скло було винайдене випадково. Японські вчені , шукаючи захист від радіації, виявили, що деякі дорогоцінні метали при нанесенні на скло дають ефект відображення тепла. Та спочатку ця технологія застосовувалася в космосі, лише згодом почали використовувати в склопакетах. За спеціальною технологією, шляхом напилення на скло наносять покриття, в основі якого лежить срібло. Таке скло відбиває тепловий потік назад, в бік джерела тепла, що дозволяє знизити тепловтрати.
Площа склопакету становить понад 70% від всієї конструкції вікна і саме через нього найбільше виходить тепла з приміщення. Тож, щоб поліпшити показники теплоізоляції, які ми рекомендуємо нашим замовнокам, потрібно обирати енергозберігаючі склопакети.
Підсумуємо – енергозберігаючий склопакет – це двокамерний склопакет, товщиною 40 – 44 мм і більше, заповнений інертним газом ( аргоном або криптоном ), хоча б з одним склом, що має спеціальне покриття іонами срібла.
Бережіть тепло… в душі, в сім’ї, в будинку.