Купити склопакет на вікна від ТОВ “ФАСАД-ПЛАСТ”.

Компанія Фасад-Пласт є авторизованим представником компанії REHAU – німецька якість, перевірена часом. Тому порада: купувати склопакет на вікна краще в перевірених компаній. Не лише якість профільної системи REHAU,а й склопакету вплває на показники теплопровідності та шумоізоляції.
Які ж існують склопакети? І яка різниця між однокамерними та двохкамерними?
Однокамерні склопакети складаються з двох листів скла, товщиною по 4 мм. Вони між собою розділені по контуру дистанційною планкою на 16 мм. Однокамерні склопакети мають стандартну товщину 24 мм. В цих склопакетах низький рівень звукоізоляції, тепло збереження. Цей склопакет рахується самим економним вирішенням скління віконних чи балконних конструкцій. Формула склопакету 4-16-4 має коефіцієнт опору теплопередачі 0,32, замінивши звичайне скло на енергозберігаюче коефіцієнт стане 0,47,що є досить низькими показниками.
Двохкамерні склопакети складаються з трьох листів скла, розділені між собою дистанційною планкою та двох повітряних камер. Товщина скла від 4 до 6 мм, відстань між ними від 6 до 16 мм. У двохкамерних склопакетах існує безліч переваг над однокамерним склопакетом. Високі показники шумоізоляції та теплопровідності, енергозбереження, наповнення інертним газом.
Тепло збереження можна досягнути за рахунок заповнення камер інертним газом (аргон,ксенон,криптон,стиснене повітря). Теплозберігаючий ефект при наповненні газом склопакету збільшує коефіцієнт опору теплопередачі на 30 %.
Аргон створює певний “прошарок” усередині склопакету, що набагато краще за повітря відображає шумове навантаження, що дає звукоізолюючий ефект. Також, варто зазначити, що чим більша відстань між склом, тим більше повітряна камера в склопакеті, а отже більший прошарок з розрідженого повітря , такого як аргон. Формула склопакету 4-10Ar-4-10Ar-4i має коефіцієнт опору теплопередачі 0,78, а 4і-10Ar-4-10Ar-4i натомість 1,02. Ці показники є дійсно високими.
Застосування енергозберігаючого (і-скла), яке застосовується в таких формулах склопакету, як 4-16-4і (однокамерний склопакет з одним енергозберігаючим склом) має коефіцієнт опору теплопередачі 0,59 та 4-10-4-10-4і (двохкамерний з 1 енергозберігаючим склом) має коефіцієнт опору теплопередачі 0,73 , 4і-10-4-10-4і (двохкамерний з двома) коефіцієнт опору теплопередачі 0,93.
Ще однією перевагою двохкамерного склопакету є можливість скління великих площ поверхностей ( лоджії, балконні блоки, тераси, мансардні вікна) , що останнім часом набрало популярності в приміських зонах ( таунхауси, котеджі, дачі та приватні будинки) та можливість втілення в життя будь-яких архітекторських задумів.
Фахівці компанії Фасад-Пласт завжди готові надати вам всю інформацію, допоможуть правильно купити склопакет на вікна, та обрати найоптимальнішу ціну. Тому звертайтесь та телефонуйте у зручний для Вас час!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.