Види балконів для безпечного та комфортного користування.

Досить часто господарі квартир, хочуть збільшити своє житло, добавити кімнату, щоб можна було організувати господарське чи  додаткове приміщення для роботи або відпочинку. Саме тому в Києві та області  особлива увага приділяється різним видам балконів.

В стандартному вигляді вони мають не дуже привабливий вигляд, ще й не зручний у використанні. Тому на допомогу людям приходять спеціалісти в балконній справі. Балкони бувають різних типів, про що ми вже писали в попередній статті. Це і виносні балкони, винос по підлозі чи по підвіконню, Г-образні балкони, П-образні балкони, це і лоджії, замкнуті балкони які лишається засклити металопластиковими вікнами, додати підвіконня та відливи з козирьком, еркерні балкони – це напів круглі балкони що трубами еркера з’єднують віконні рами між собою. Досить часто використовують Французькі балкони, від підлоги до стелі. Бувають суміжні балкони, це ті, які об’єднують із двух в один. Тому встановлення балконів – це дуже відповідальна та кропітка справа, за яку беруться справжні професіонали.

Для того, щоб зробити виносний балкон, обов’язково необхідно перевірити стан підлоги, дуже важливо щоб вона була бетонною, без тріщин, та ознак пошкоджень, оскільки все навантаження буде йти саме на основу – підлогу. Проводячи зварювальні роботи, винос по підвіконню типу косинки або човна, вибирає сам замовник з погляду на свої технічні вимоги. Винос по підлозі – самий розповсюджений тип балконів в Києві, Вишневому, Боярці, Крюківщині та інших містах Київщини. Також проводять зварювальні роботи із дахом балкону, її доварюють або роблять нову.

Потім каркас обшивають вагонкою пластиковою зовні, дерев’яною в середині балкону. Також в середині використовують ще ламінат, плитку для підлоги, пластик, мдф, гіпсокартон… Підлогу стіни стелю балконів утеплюють пінопластом, базальтовою кам’яною ватою, стіродуром, мін ватою, екструдованим пінополістеролом «Ізокам» на вибір, оскільки вони відрізняються по ціні. Додатково в Балкони ще проводять електрику, підсвітку, додаткове опалювання при бажанні також провести можна.

Оскління  Балконів ПВХ профілем та склопакетами також мають свої переваги і недоліки. Дешевий профіль  зі слабким армуванням призводить до втрати тепла через непомітне зміщення пластику під час температурних коливань. Та й на фурнітурі також економити не слід, виходячи з ладу вона не щільно притискає стулки, що також призводить до втрати тепла. Тому, для того, щоб балкони були теплими, комфортними, берегли тепло в квартирі, Фасад-Пласт використовує лише якісну німецьку профільну систему REHAU, та надійну фурнітуру WinkHaus, Maco,

В сучасному місті балкон це не від’ємна частина квартири, яку кожен справжній господар обов’язково має зробити. Тому замовляючи такі складні та відповідальні  роботи необхідно в сертифікованих компаніях, таких як Фасад-Пласт, що мають авторизацію  Rehau.  Отже, якість та впевненість ми гарантуємо.