Як вибрати якісні вікна?

Щоб купити якісні вікна пластикові, ми пропонуємо користуватись якісним профілем, щоб вікна працювали довго та надійно. Німецька компанія REHAU через авторизованих партнерів в Україні представляє власну продукцію : віконні, балконні, дверні конструкції, лоджії, тераси, мансардні вікна профільних систем REHAU Е-60, REHAU Е-70, REHAU SYNEGO та GENEO. Відрізняється від інших компаній REHAU високою якістю продукції,що перевірена незалежними дослідженнями, можливість скління великих площ, наявність профільної системи, що не потребує армування (GENEO).

Профільні системи REHAU мають широкий спектр вибору кольорів, втілення в життя різноманітних архітектурних конструкцій, високий рівень зламобезпеки, що поєднується з легким відкриванням віконних конструкцій, коефіцієнт опору теплопередачі, звукоізоляції , що зменшить потік шумового навантаження із зовнішнього середовища. Якщо застосувати в склопакеті енергозберігаюче (і-скло) та наповнення інертним газом (аргон) , то він створює певний “прошарок” усередині склопакету, що набагато краще за повітря відображає шумове навантаження, що дає звукоізолюючий ефект. Тобто, високий коефіцієнт теплопередачі дає можливість заощадити кошти на обігріві приміщення , і тоді не потрібно обігрівати оселю додатковими джерелами обігріву, що коштують чимало.

Мансардні вікна – ідеальне рішення скління старого горища та дахових вікон. Це виглядає естетично з точки зору дизайнерського погляду та оптимальне вирішення скління площі стелі. На мансардному поверсі можна облаштувати спальню, дитячу чи вітальню. Разом з цим в приміщення буде надходити велика кількість світлових променів, адже похиле вікно пропускає набагато більше світла, ніж те, що має вертикальну площу. Не лише красивий зовнішній вигляд мансардного вікна входить до його переваг, обравши надійну профільну систему з енергозберігаючим склопакетом, перевагами будуть тепло збереження та шумоізоляція.
Компанія Фасад-Пласт, що знаходиться у передмісті Києва, є авторизованим партнером REHAU і представляє лише високоякісну продукцію за помірними цінами. Ми гарантуємо Вам якість, надійність та довготривале використання даної продукції. Менеджери Фасад-Пласт індивідуально обирають для кожного клієнта найнеобхідніші ПВХ – конструкції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.