Утеплення балконів лоджій веранд в Києві та області.

Утеплення балконів, лоджій, веранд: зовнішнє та внутрішнє. В чому ж полягає різниця? Який з варіантів допоможе вам зекономити кошти або ж вкласти їх раціонально, щоб теплозбереження було максимально ефективним,допомогти можуть вам менеджери компанії «Фасад-Пласт».
«Фасад-Пласт» є авторизованим представником компанії в Києві та області, що представляє німецьку якість, перевірену часом – REHAU, надає послуги не лише скління лоджій, котеджів, таунхаусів, а й утепленні , обшивці балконів якісними матеріалами. І цей факт уже є велика конкурентна перевага. Адже не кожна компанія має змогу потрапити в перелік Авторизованих Партнерів Рехау
Великої актуальності набирає проблема теплозбереження балконів, лоджій. Для їх  енергозбереження існує безліч варіантів її вирішення цієї проблеми. Утеплення певної території будинку залежить від матеріалу-утеплювача, якості матеріалів та виконання даної роботи. Також необхідно визначити територію та кількість вітрових навантажень, прилеглі території, що несуть або ж захист або ж надмірні навантаження. Варіанти теплозбереження починаються зі скління балконів склопакетами з енергозберігаючим склом та наповненням газу(аргоном) та закінчуються з утепленням підлоги, стін та стелі.
Саме тому, необхідно обирати матеріали, які будуть щонайлегшими по вазі, адже несуть певне навантаження на поверхню стін ззовні чи зсередини приміщення.
Стандартними матеріалами для утеплювання беруть пінопласт, пінополістирол або ж мінеральну вату. Найкращим способом утеплення балкону є поєднання склопакету високої якості з енергозберігаючими властивостями та проведення монтажних робіт зовнішніх та внутрішніх, для того, щоб ефект був досягнутий та гроші вкладені раціонально. Зменшення вологості – цей дефект також буде усунуто за допомогою теплого монтажу: гідроізоляції монтажних швів з допомогою гідро паро ізоляційних стрічок, утеплення та обшивки стін. Це є зручний та комфортний спосіб перебування взимку на балконній території, що до цього було недоступним через холод.

Саме тому, компанія Фасад-Пласт рекомендує довірити цю справу професіоналам, адже придбавши необхідні матеріали та покроково виконуючи наші поради, ви зможете залишитись у теплі та затишку. Ми гарантуємо Вам високу якість за оптимальною ціною, адже ми враховуємо побажання всіх наших клієнтів індивідуально.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.