Надійні вікна від надійних компаній.

Всім відомо, що в сучасному будівництві не обійтися без якісних і надійних пластикових вікон. Віконні компанії з виробництва та продажу світлопрозорих конструкцій пропонують найрізноманітніший асортимент профільних систем для виробництва надійних вікон як пластикових, так і алюмінієвих. Для більш чіткого контролю і ведення якості на виробництві вікон в Україні і в Києві зокрема, деякі постачальники профільних систем використовують список надіних віконних компаній – авторизацію партнерів, в метою підконтрольності якості пластикових вікон. Це пов’язано з тим, що деякі недобросовісні виробники профільних систем, під торговою маркою розкрученого бренду, продають профільні віконні системи дешевих виробників. Щоб запобігти цьому шахрайству, німецька компанія Rehau в Україні склала цілий список надійних віконних компаній – “авторизованих партнерів Рехау”, які зареєстровані як надійні партнери по виробництву, установки та продажу вікон Rehau. Це означає, що компанії з цього списку використовують дійсно оригінальний і якісний профіль, але і всю лінійку виробництва вікон за технологією Rehau. В такому випадку покупець може не сумніватися, що він отримає саме якісні пластикові вікна від надійного виробника.

Не залишилася осторонь і така компанія як ТОВ «Фасад-Пласт». Вона теж з 2015 року є авторизованим торговим партнером Рехау, і має не тільки Сертифікат авторизації, але і знаходиться в списку партнерів на сайті компанії. Це вносить її в перелік як надійні віконні компанії. Така перспектива доступна не всім організаціям. Для цього віконна компанія повинна мати певні обов’язки і виконувати необхідні вимоги. Одним з них є те, що віконним фірмам дозволяється працювати з іншими профілями, крім Рехау. Якщо Фірма використовує інші віконні профільні системи, то вона перестає бути авторизованим партнером. Рехау вимикають їх зі списку. Також є загроза бути виключеним, якщо компанія на використовує комплектуючі, несертифікованих постачальників. На приклад, фурнітуру.

Є і переваги бути авторизованим партнером, це як привілей так і маркетингова підтримка з боку Rehau. На приклад, якщо замовнику потрібно встановити вікна саме від авторизованого партнера, то достатньо зателефонувати на гарячу лінію Рехау і назвати район Києва або Київської області, наприклад Боярка або Вишневий, де хочете встановити вікна. Представник німецької компанії вам дасть кілька робочих контактів від декількох віконних компаній Києва. У замовника є можливість прораховувати вікна у кількох віконних фірм, порівняти ціни, умови та інші переваги.