Де купити пластикові вікна в Вишневому?

Щоб купити якісні пластикові вікна в Вишневому Бояркі Білогородкі чи в Борщаговкі, необхідно звернутись до кваліфікованих фахівців що займаються виробництвом продажем та установкою якісних вікон з якісних профільних систем. Продукція вікон REHAU на ринку України вже двадцять років успішно розвивається, щоденно збільшуючи кількість споживачів. Незалежні дослідження, сертифікати європейського та українського зразків підтверджують високу якість даної продукції.
Не лише профільні системи REHAU, а й склопакети відрізняються по якості від інших компаній віконних конструкцій.
Популярності набирають з кожним днем склопакети з енергозберігаючим склом, адже вони значно економлять витрати на опалення будинку та зберігають тепло всередині приміщення. Чим більший коефіцієнт опору теплопередачі (R),тим більша тепла залишається всередині оселі. Нормою для першої кліматичної зоні в України вважається R = 0,6 м2К/Вт., для другої- 0,75 м2К/Вт.
Тепло збереження можна досягнути за рахунок заповнення камер інертним газом (аргон,ксенон,криптон,стиснене повітря). При наповненні газом склопакету збільшується коефіцієнт опору теплопередачі на 25-30 %. Аргон створює певний “прошарок” усередині склопакету, створюючи звукоізолюючий ефект.
Енергозберігаюче скло буває двох типів К-скло та I-скло. Технологія виробництва К-скла є більш застарілою і зараз замінюється І-склом (Low-E). Функція енергозберігаючого скла, в першу чергу, проявляється у тому, що тепло не виходить за рамки приміщення, а відбивається назад, тобто, тепло розподіляється лише по внутрішній площі приміщення. Енергозберігаюче І-скло виробляється «м’яким» методом, що покрите тонким шаром срібла методом магнітного напилення, невидимим для людського зору. Наповнення аргоном склопакету знижує ризик утворення конденсату всередині камери склопакету. Термін служби даного склопакету не менше 10 років. За цей час аргон поступово випаровується, але він залишається набагато тепліший за звичайний , що значно збільшує термін служби склопакету. З іншого боку склопакет просто перетворюється на звичайний.
Отож, ви значно значно зекономите кошти на опалювальному сезоні, встановивши у вашій оселі енергозберігаючий склопакет.
Менеджери компанії Фасад-Пласт нададуть вам всю інформацію, щодо вибору склопакету з енергозбереження. Завжди раді Вас бачити! Завітайте до нас і отримайте безкоштовну консультацію по запитаннях, що турбують Вас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.