Вікна REHAU від ТОВ “Фасад-Пласт”

Компанія Фасад-Пласт, що знаходиться в Київській області с. Софіївська Борщагівка, є авторизованим партнером німецької компанії REHAU. REHAU – це якісна віконна система від всесвітньо відомого виробника. Німецька якість вікон REHAU вже 20 років на ринку України залишається в першій лідируючій трійці в віконному ПВХ-профілі. Компанія постійно вдосконалює свою продукцію, впроваджуючи технологічні та інноваційні нововведення у власному Інституті полімерів REHAU. Пластикові конструкції виготовляються відповідно до стандартів європейського і українського стандартів.
Серед профільних систем слід виділити REHAU Е-70. пятикамерний, поєднує економію, водо- і провітронепронікність. REHAU E-70 має монтажну глибину від 70 мм, п`ятікамерній, максимальна товщина склопакета до 44 мм, звукоізоляція і теплоізоляція вище, в порівнянні з характеристиками REHAU E-60. Державна програма компенсації енергозбереження житлових фондів вимагають в склінні будівель профільні системи з монтажною глибиною від 70 мм і наявність п’яти камер в профілі. Саме тому, REHAU Е-70 є найоптимальнішим поєднанням ціни і якості. Високими показниками тепло збереження і звукоізоляції, завдяки п`ятікамерній будовою профілю, дана профільна система допоможе зберегти тепло і тишу у вашому будинку. Також п’ятикамерний профіль має більш високі показники взломостойкості в порівнянні з трикамерним, адже більшість випадків злому відбувається через віконні або дверні конструкції, разом з цим вікна є не тільки гарантією вашого спокою, а також представляє можливість широкого вибору колірної гами, вибору типу конструкції і типу їх покриття.
Отже, вибравши профільну систему REHAU ви будете завжди в безпеці, зможете заощадити на опаленні та знизити енерговитрати, адже якщо додатково вибрати склопакет з енергозберігаючим склом і наповнення газом (аргоном) – це буде надійним показником тепла у вашому домі.
ТОВ “Фасад-Пласт” рекомендує вам вибрати якісні вікна Рехау з профільної системи Євро 70, перевірена часом і роками. Менеджери компанії завжди готові подоюрать для вас вікна для скління вашого будинку, яка прослужить вам десятки років, так як ми надаємо гарантію 7 років на профільну систему.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.